top of page

Κοινή εκδήλωση για την Εθνική Πράσινη Συμφωνία από τον ΚΟΣΜΟ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με αφορμή την πρόσφατη κλιματική καταστροφή




Την Εθνική Πράσινη Συμφωνία, την πρόταση του ΚΟΣΜΟΥ για την αναγέννηση της φύσης και των τοπικών κοινωνιών, θα παρουσιάσει την Κυριακή 19 Μαΐου στις 20.00 ο Πέτρος Κόκκαλης, Γραμματέας του ΚΟΣΜΟΥ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, σε κοινή εκδήλωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.


Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, θα υπάρξει παρέμβαση από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, ενώ αναμένονται παρεμβάσεις από όλα τα κόμματα που έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν.


Η Εθνική Πράσινη Συμφωνία είναι ένα συνεκτικό, ολιστικό και τεκμηριωμένο στρατηγικό σχέδιο για την αποτελεσματική αναχαίτιση της κλιματικής κρίσης στη χώρα μας, και την αντιμετώπιση κλιματικών καταστροφών. Στόχος της είναι να πρωταγωνιστήσει η Ελλάδα στην Πράσινη Μετάβαση ώστε να ανέβει το βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών με ασφάλεια και ευημερία για όλους. Η Εθνική Πράσινη Συμφωνία είναι το master plan για την Ελλάδα του 21ου αιώνα.


Ειδικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας που βίωσε με τον πιο δραματικό τρόπο τα αποτελέσματα της κλιματικής κρίσης, η Εθνική Πράσινη Συμφωνία, αποτελεί μια θεμελιώδη πρόταση ανάκαμψης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, επί των οδών Καλλισθένους και Θεοφράστου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

bottom of page