top of page

"Time to reach for the moon" - Το νέο report για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης


To SDG WATCH EUROPE και η πρωτοβουλία "MAKE EUROPE SUSTAINABLE FOR ALL" δημοσίευσαν το νέο τους report σχετικά με την πορεία των SDGs σημειώνοντας τις δράσεις που πρέπει να πραγματοποιηθούν σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης για να ανοίξει ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα.


Σύμφωνα με την εισαγωγή του report:

Αφηγούμαστε μια πιο κριτική ιστορία για τη βιωσιμότητα στην ΕΕ. Η έκθεσή μας επισημαίνει σοβαρά κενά, που παίρνουν σάρκα και οστά από 17 ατομικές ιστορίες. Μοιραζόμαστε επίσης το όραμά μας για το τι πως θα μπορούσε να μοιάζει μια πραγματικά βιώσιμη Ευρώπη. Δείχνουμε ό, τι μπορούμε να πετύχουμε ως το 2030 εάν κάνουμε τα σωστά βήματα τώρα, στηριζόμενοι στο "Μανιφέστο για μια βιώσιμη Ευρώπη για τους πολίτες της" που είχε δημιουργηθεί από την κοινωνία των πολιτών, στα πλαίσια των Ευρωεκλογών του 2019. Προσφέρουμε 17 λύσεις, πραγματικά παραδείγματα προοδευτικών πολιτικών, καινοτόμων πρωτοβουλιών και πραγματικά βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλψν. Αυτά τα

δείγματα μιας βιώσιμης Ευρώπης καλλιεργούν ελπίδα, εμπνέουν τους ανθρώπους - και χρειάζονται ένα προοδευτικό πολιτικό πλαίσιο για να τα υποστηρίξει και να τα αναβαθμίσει.


Κατεβάστε ολόκληρο το report εδώ:

SDG-full-report_OK
.pdf
Download PDF • 18.96MB



bottom of page