top of page

To Volt Europa στηρίζει επίσημα τον ΚΟΣΜΟ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου



To Volt Europa στηρίζει επίσημα τον ΚΟΣΜΟ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου


Την επίσημη στήριξή του απέστειλε το κόμμα Volt Europa στον ΚΟΣΜΟ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Φώτης Καψάλης, Νικόλας Ξεσφίγγης και η υποψήφια ευρωβουλεύτρια Ιωάννα Τζανιδάκη έχουν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΚΟΣΜΟΥ διεκδικώντας μία θέση στην ευρωβουλή, έχοντας πλέον τη στήριξη όλης της ευρωπαϊκής οικογένειας του Volt Europa.


Όπως αναφέρεται στην επιστολή, στόχος του Volt Europa μέσα από τη συγκεκριμένη συνεργασία με τον ΚΟΣΜΟ είναι η προώθηση των κοινών αρχών των δύο κομμάτων για μία ομοσπονδιακή ευρωπαϊκή δημοκρατία που θα αγωνιστεί για την ειρήνη, το κοινωνικό κράτος και την πράσινη ανάπτυξη.


«Στόχος του ΚΟΣΜΟΥ είναι η συνένωση όλων των πράσινων δυνάμεων της χώρας κάτω από ένα κοινό ψηφοδέλτιο, μέσω του οποίου θα διεκδικήσουμε τη θέση μας στην Ευρωβουλή», αναφέρει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, Εκπρόσωπος Τύπου του ΚΟΣΜΟΥ. «Η επίσημη στήριξη του Volt Europa είναι για εμάς ένα επισφράγισμα μιας ουσιαστικής πολιτικής συνεργασίας για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, στις οποίες όλοι και όλες πρέπει να δηλώσουν με την ψήφο τους, ποια Ευρώπη θέλουν να έχουν στο μέλλον».

bottom of page