top of page

"Τι θα πει ο ΚΟΣΜΟΣ" - GreenTech

Updated: Mar 26



Συζήτηση για την Πράσινη Τεχνολογία.


Ο ΚΟΣΜΟΣ διοργανώνει δημόσια συζήτηση με θέμα "GREEN TECH", την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, στις 19:00 στο Θέατρο Σφενδόνη (οδός Μακρή 4 - Μετρό Ακρόπολη).

Είσοδος Ελεύθερη κατόπιν Εγγραφής στο www.eventbrite.com/e/868568229957


Στο 2ο "Τι Θα Πει ο ΚΟΣΜΟΣ" εστιάζουμε στην Πράσινη Οικονομία και πιο συγκεκριμένα στις πολιτικές που θα αναδείξουν την Τεχνολογία & Καινοτομία που απαιτούνται για μία​ Πράσινη αλλά και Δίκαιη Μετάβαση.


Προσκαλούμε ​"πράσινα​" startups, ερευνητές, επενδυτικούς φορείς και το ευρύ κοινό να μοιραστούν την γνώση και εμπειρία τους. Ποιες κεντρικές πολιτικές προτείνουν, πώς αξιολογούν τους ​αντίστοιχους στόχους της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας, ποιες συνεργασίες και συνέργειες  απαιτούνται;


Μαζί μας για να ξεκινήσουμε την συζήτηση θα είναι το SDSN Global Climate Hub, τα startup Inagros & DATAPHORIA και το VC UniFund.


​Όπως κάθε Τετάρτη στις θεματικές συζητήσεις του ΚΟΣΜΟΥ, αποτιμούμε την υφιστάμενη κατάσταση, ενημερωνόμαστε για τις λύσεις, αναλύουμε το διακύβευμα των φετινών Ευρωεκλογών και θέτουμε κοινούς στόχους.


H εκδήλωση αποτελεί την δεύτερη από δώδεκα δημόσιες διαβουλεύσεις που φιλοξενεί ο ΚΟΣΜΟΣ την Άνοιξη του 2024 με θέμα την Πολιτική και το Κλίμα, ​και τίτλο "Τί Θα Πει ο ΚΟΣΜΟΣ"​. Από τις 20 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη βράδυ μέχρι τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, στο Θέατρο Σφενδόνη, ​σας προσκαλούμε να ανοίξουμε μαζί μία νέα θεματική για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας.


bottom of page